Open ateliers Hengelo

In het weekend van 21 en 22 augustus vond in Hengelo een Open Atelierweekend plaats.

Hierbij was ik een van de exposanten, ondanks dat ik geen atelier buitenshuis meer heb. Als gast heb ik meegedaan in de Roncallischool. Dit is een mooi oud schoolgebouw waar 17 kunstenaars hun werkruimte hebben.

De plek waar ik exposeerde was op hoog niveau, letterlijk. Ik stelde mijn werk ten toon boven de deuren van enkele van de ateliers. Mooie plek, maar een uitdaging.

Ik dank de organisatoren van dit geslaagde Atelierweekend. Het werd zeer goed bezocht, dankzij een goede organisatie, veel reclame op social media en natuurlijk ook een beetje dankzij het feit dat het eindelijk weer kon.

Hieronder enkele foto’s ter impressie van mijn aandeel:

Muzen
Familie en mrs LemUnade

P.S.
Mensen zijn het niet gewend om voor kunst naar boven te kijken. Ik moest ze er wel op attent maken.